Google, verdens- og Norges største søkemotor

84% av alle søk etter varer og tjenester starter ved hjelp av en søkemotor

Google Profil

Med din profilering på google kommer du i direkte kontakt med kundene dine, enten de ser etter deg i google søk eller google kart. Google er i dag verdens- og Norges største søkemotor, og det daglig gjøres over 50 millioner google søk bare i Norge. Det gjør google til Norges største markedsføringskanal, der 3,5 millioner nordmenn søker hver dag, og over 90% av søkene på Internett skjer. Med din profilering på google kan du være tilgjengelig for dine kunder i ditt nærområde med de varene og tjenestene du tilbyr. Der kan du være synlig med adresse, telefonnummer, åpningstider, hjemmesidelink, søkbare kategorier, bilder, videoer, logo, profilbilde, kartplassering og veibeskrivelse direkte i søkeresultatet på google.

Nå ut til dine kunder

84% av alle søk etter varer og tjenester starter ved hjelp av en søkemotor, ifølge en undersøkelse utført av Ipsos*. Da er det viktig at informasjonen på google er utfyllende og korrekt. Det var også dobbelt så stor sjanse for at de undersøkte tok kontakt med bedriften dersom den lå tilgjengelig med bilder. 44% av deltakerne i undersøkelsen brukte også en karttjeneste når de lette etter en bedrift på nettet.

Bedriften vil også ha større synlighet i det organiske søkefeltet i google, og dette kan gjøre det enklere for faste kunder, tidligere kunder og nye kunder å finne kontaktinformasjon, hjemmeside og annen viktig informasjon knyttet til dere. 72% av de undersøkte sa at dersom det lå ute åpningstider, og passende åpningstider, var dette avgjørende for valget som ble gjort dersom bedriften hadde en lokasjon hvor de tok imot kunder, f.eks en butikk.

*Ipsos er et fransk selskap som tilbyr meningsmålinger, markedsundersøkelser og annen anvendt samfunnsforskning. Selskapet ble stiftet i 1975 og har hovedkontor i Paris. Ipsos har virksomhet i 87 land.

 

%

av alle søk etter varer og tjenester starter ved hjelp av en søkemotor

%

Bruker karttjenesten

%

åpningstid avgjørende for valget

Bli sett av kundene over Google

Med deres googleprofilering blir bedriftsinformasjonen mobilisert og lagt inn i google søk, google kart og google+ slik at kundene kan finne deg lett, uansett om kunden bruker datamaskin, mobil eller nettbrett.

Google på mobil – Gjør det enkelt for kundene å kontakte deg. Sørger for å gi kundene din riktige informasjon til riktig tid og sted – enten de trenger veibeskrivelse til bedriften din i kartet, åpningstider i søk eller telefonnummer de kan klikke på deg for å ringe fra mobiltelefonen.