Enklere Media – Blogg

Ikke overlat en såpass viktig jobb som nettsidebygging til tilfeldighetene, overlat det til oss som kan det.

 

Nettside fra Enklere Media

Under startfasen i avtaleperioden setter vi i Enklere Media oss inn i kundens behov og definerer klare mål for byggingen av nettsiden. Dette med hensikt å produsere nettsider som
representerer deres bedrift på en god måte. Dette er viktig ettersom nettsiden ofte fungerer som et fundament i bedriftens merkevare og spiller samme rolle på Internett som kontorlokaler gjør lokalt. Her skal mulige kunder kunne finne relevant informasjon på en kortfattet men komplett måte.

Brukervennlighet

Vi legger stort fokus på brukervennlighet når vi utvikler webdesignet til deres nettside. Vi ønsker å få frem bedriftens budskap uavhengig av hvilken plattform, nettleser eller skjerm kunden benytter seg av. Det gjør vi fordi det stadig blir viktigere å møte kundene digitalt, og avgjørende å nå de uansett hvor de befinner seg, på stor eller liten skjerm.

Nettsidene våre er unike og bruker et moderne design for å fange oppmerksomheten til brukeren. Sammen med enkel navigasjon kan vi tilpasse funksjoner og design som appellerer til den enkelte kunde. Dette hjelper med å få en ønsket handling fra brukeren om dette så skule være å bestille ett ønsket produkt/tjeneste, legge igjen kontaktinformasjon eller melde seg på nyhetsbrev.

Algoritmer og verdifull trafikk

Algoritmene til google har i dag et økt fokus på mobilvennlige nettsider for å imøtekomme trenden med økt mobilbruk. Nettsider som ikke tilpasser seg mobilvisning vil derfor kunne gå glipp av verdifull trafikk igjennom google. Dette i samspill med fokus på sikkerhet er to sentrale faktorer som spiller inn på søkemotoroptimaliseringen av nettsiden. Ved økt fokus på disse områdene under byggingen av deres nettside sørger vi for at nettsiden deres havner lengre opp i søkefeltet på Google.

Vi gjør prosessen ved å publisere en ny nettside enkel ved at vi håndterer alt fra planlegging til publisering av siden og kontinuerlige oppdateringer igjennom avtaleperioden så vi alltid er sikker på at riktig informasjon ligger ute. Vi hjelper dere med valg av struktur, design, tekst, layout, innhold og bilder. Samt at vi tar oss av hosting, domener, e-post og statistikk. Vi hjelper også til med valg av riktig SSL sertifikat, slik at informasjon på nettsiden er kryptert og tilfredsstiller kravene til Google når det gjelder sikker nettside.

Enklere Media

Ikke overlat en såpass viktig jobb som nettsidebygging til tilfeldighetene, overlat det til oss som kan det.